Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kızılırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cihetımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan yaşamını esas vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve istanbul Yanggın kapısı fiyatları 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binanın muhtevainden kötüya esaslı inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen bölgelere ve skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapsı özelliklerinden nutuk kılmak gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Muvaffakiyetlı bir boşaltma maksatı, zelzele, su taşkını ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden terk etmenize yardımcı olacaktır.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün organizatör gereklilikleri önladığından ve emniyetli bir tahliye rotası esenlamada müessir evetğundan emin olurlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page